Полонив чуже серце і вкрав мою душу,
Та признатись у цьому не вистачить сил,
Не вистачить смілості, впевнена дуже
Не вистачить слів.
Ти приходь і кажи, що на думці лежить,
Ти приходь просто мовить "привіт",
Ти сміліше приходь, бо ще хто прибіжить
І украде мій світ.
Ти не мій, але знай, що і я не твоя,
Ясні іскри згорають в очах,
Ти приходь, хоч велика є тая Земля,
Ти приходь у ночах.
Я нікому не мовлю ні слова твого,
Не скажу, не згублю твоїх віршів,
Та на серці рядки хтось наб'є долотом,
Поки ти їх напишеш.
Ти ніхто, і для тебе готова творить,
Ти ніхто, і це більш, ніж прекрасно,
І не варто тобі про це говорить,
І без того все ясно.