Я не шукаю зустрічей з тобою
І ти, благаю, більше не шукай,
На зустріч іншу я іду стернею
Там, де колись шумів зелений гай...
Отим, єдиним лиш для мене шляхом
Долаючи всі перепони йду,
Стрічати люду довелось багато...
Але для цього мабуть і живу.
Комусь до Бога покажу дорогу,
Когось у шлюбних парах порідню,
А ще когось знов підніму на ноги…
Часом здається, що й сама впаду.
Так що, якось отак мені живеться,
Своя є радість, є й своя журба
Та знаю я, допоки серце б'ється,
І колеться стерня - то я жива.
Тож не вишукуй зустрічей зі мною,
Дороги різні відтепер у нас,
Колись, можливо, й перетнуться долі
І буде все тоді у них гаразд.
Галина Рибачук-Прач
Галю Галю...Я не шукаю зустрічей з тобою... Я шукаю а ти нешукаєш....Гора з горою-----....Зустрінемось коли на те буде Воля Божа... А поки шо --- Над горою сто... Землю обнімаю..Де живе дівчина, та котру кохаю...