На світанні
Мерехтіла у небі зоря…
Милувалась і мріяла я
Про велику і дружню родину,
Про любов палку і єдину.
Малювала я затишний дім,
А в тім домі вітальню і стіл.
Нехай в домі збираються люди,
Нехай тепло, гостинно всім буде.
Щоб збиралися від малого
В тому домі, -- і до старого,
Щоб була там гарна природа,
Тепла, сонячна, ясна погода.
Щоб здорові були усі
І бабусі, і дідусі,
Щоби жили довго вони,
Щоб народжувались дітлахи.
А у небі зоря розчинилась,
Але мрія моя залишилась.
Домалюю малюнок я свій
І збудую дім моїх надій.