Не бюажаю писати про втому,
Поверну свої стрілки назад,
І повернусь сьогодні додому,
У дитинство, в любимий всій сад.
Там немає цієї напруги,
Там ночами яскраві зірки,
Там для мене смачні зелепуги,
І цікаво димлять цигарки.
Там всі дружні у моїй окрузі,
Там лежу на пахучій траві,
Там зі мною гуляють всі друзі,
Навіть ті, які вже не живі.
Там було якось все по простому,
Там багато щасливих хвилин,
Я так хочу в дитинство додому,
Лиш насправді я вдома один.