Таємниця
В моїх очах себе побачиш,
в моїх словах себе впізнаєш,
але мене тоді помітиш,
коли в життя своє впускаєш.
В моїх думках свої знаходиш,
в мені тепло своє відчуєш
і вже нічого не поробиш
коли мене ще не кохаєш.
Але якщо ти ризикнеш
і до нестями покохаєш,
тоді в собі мене знайдеш
і серед себе розпізнаєш.
Моїм тепло своє відкриєш,
моїми мрії всі плекаєш,
тоді лиш впевнитись зумієш,
що вже мене ти помічаєш .
В тобі живу, як таємниця,
яку без мене не знайти
у вщерть заповненій скарбниці,
її душею маєш ти.
В тобі живу і буду жити,
у снах шукаючи тебе,
але про це не зможеш знати,
цілком не знаючи себе.
Віктор Цвіт 25.03.17