Не тільки за твою вроду
Ти для мене «Скарб природи»!
Ти бездонне море позитиву!
Ти сила вітру пориву!
Ти цікавості ріка широка!
Ти ентузіазму велика протока!
Ти гарного настрою гори!
Ти радості безмежні простори!
Ти щастя безгранична пустеля!
Твої вуста мені шлях стелять!
Ти могутній вулкан емоцій!
Ти лава любові в бурхливім потоці!
Ти дзеркальне озеро бажання!
Ти безкрайній океан кохання!
Ти приємних несподіванок цілий материк,
По якому подорожувати я вже звик!
Твого шарму буде на величезний острів!
Ти заповнюєш в мені увесь вільний простір!
Твої обійми, наче політ у хмари!
Ти для мене, щоби я тобою марив!
Твій поцілунок, як дощ нескінченний!
Твій погляд такий пристрасний, вогненний!
Твоїй щирості сте́жки безлімітної;
Твоїй посмішці, мов зльоту пташки тендітної,
Ніколи не перестану милуватися
Та щоранку думками про тебе вмиватися!
Ти мій чудесний навколишній світ!
Ти моїх мрій вічний легкий політ!
Ти для мене, як для веселки набір фарб!
Ти для мене усе! Ти «Природи скарб»!