Ніколи не пізно сказати - Пробач,
Не пізно ніколи сказати - Чекаю.
Ти хочеш поплакати? Просто поплач,
Скажи, якщо хочеш, це слово - Кохаю.
Ніколи не пізно, сказати - Прийди,
Та й не потрібно жахатись невдачі.
Не пізно сказати - Будь ласка, зажди,
Коли ти живеш й не чекаєш подачі.
Ніколи не пізно спитати - Чому?
Для чого то так? І в чому ти винна?
Не пізно розкрить свою душу тому,
З ким жити ти прагнеш, не з тим, що повинна.
Ніколи не пізно покаятись Богу,
Руки піднявши свої до грудей.
Прозріти не пізно й пізнати дорогу,
Яка поведе до приємних людей.
Ніколи не пізно сказать - Я зумію,
І вчитись ніколи не пізно, як знаєм.
Не треба казать, що не хочу й не вмію,
Ми завжди, що зробимо, просто ламаєм.
Ніколи не пізно сказати - Вернись,
Все буде по - іншому, буде навзаєм.
Ніколи не пізно піднятися у вись,
Хоч крила відсутні і ми не літаєм.
Ніколи не пізно сказати - Забудь.
Ніколи не пізно сказати - Візьми.
Ніколи не пізно сказати - Нехай,
Хоч ззаду плечей грізні вовки вже виють.
Ніколи не пізно пізнать в небі рай,
Бо тому, хто стукає, завжди відкриють.