Прошу, благаю - просто будь
Давно забула всі образи
Для мене ти усе - ніколи не забудь
Та з пам'яті зітри всі зайві фрази
Я за тобою і в вогонь, і в лід,
А як захочеш - тінню я твоєю стану
Хтось може скаже - не говори йому, не слід,
А я скажу - твоя, допоки я живу любить не перестану.