В моїх мріях наш дивовижний світанок,
Лиш я і ти,і постіль одна на двох,
Уявляєш,я готую для тебе сніданок,
А потім ми йдемо за чаєм дивитись кіно.
В моїх мріях великий і гарний дім,
Я вже планую навіть його інтер'єр,
Ми з тобою разом робили б затишок в нім,
І в нашій спальні висіла б картина яку написав Ольєр.
Це все мрії,проте я ними живу,
Знаєш,я впевнена так все і буде,
Знай,я занадто тебе люблю,
щоб ділити з кимось все наше спільно набуте