Я рідний край вміщаю
В своє серце.
Ціню життя, бо
Дав його Господь мені.
А от душа моя - то ніби
Те озерце, що містить
Істину свою на глибині.
Пірнайте всі, бажаючі у нього,
Пізнайте світ
Глибинних почуттів.
У ньому є і радість, і тривога,
І є любов, і плач, і сміх, і біль.
Життєвий шлях, звичайно,
Не проста дорога,
Та жити треба всім
У злагоді й добрі!
Любити ближнього свого,
Це заповідь від Бога,
А я люблю вас всіх
Мої ви дорогі!