Вставай Україно, підіймись!
Тут, на площі нас більше, ніж вчора.
Тут твої закривавлені, вільні, брати -
Твої дочки й сини.
Вставай Україно, підіймись!
І зітри зі свого лиця тих, хто в чорних мундирах з щитами.
Тебе душать й калічать вони,
Залишають у серці твоїм
Людські сліди криваві.
Зітри їх разом з тими слідами!
Вставай Україно і стій!
А ми будемо стояти з тобою,
Захищати твою душу і серце
Від дощів і вітрів, і тих,
Хто в чорних мундирах з щитами.
Так хочеться бачити світлі стрічки
На всіх будинках і хатах.
Але мусимо в'язати кольору тих,
Як мундири з щитами.
1.12.2013р