І знову Вітчизняна,
І знову ворог пре ,
І знову син єдиний
Нашесті бій дає.
Ніхто не дав гармати
Іржавий кулемет-
Один у полі воїн
З ордою тет а тет.
Вночі сходив "у гості"
Вже має автомат
А вороги з блокпосту
В канаві вже лежать.
Лежать-відпочивають
В росії ненька жде
А син десь на навчаннях,
До дому не прийде.
Він йшов як визволитель
Від Хунти рятівник
Не там шукав фашистів-
Садист і гвалтівник.
Тепер відпочиває
І серце вже мовчить
І тільки кров із рани
Потроху ще дзюрчить.