Нескінченне життя
Твоє Вічне Ім"я
Буде жити навік Україна!
Зараз ти, як дитя
Граєш ігри з вогнем
Слави ждеш,а її все не маєш.
Йти тобі по полі життя,як завжди
Вороття вже немає.
Вороги твої,як брати,заховались
П"ють твою кров і ганьблять.
Та все ж гадають-
Жити будеш,чи помреш,
Бо все ж віри не мають.
Ні добра,ні чуття,ні Любові від Бога не мають.
Все ж чекають на милість Твою-
А її все немає???
Ні! Незабута країна Моя
Де живеш Ти і навік буду Я.
Життя не скінчилось Україно Моя,
Коли Ти цього сам забажаєш!