В молитві завжди кличу Бога
Та прошу, молю я його давно
Подай нам сили,волі,і терпіння
Спинить війну,бо ллється кров
* * *
В любові Богу віддамося
Надіймось,та чекам ждем
І тільки,сила віри неповторна
Спроможна зло спинить тепер
* * *
Горить,палає,схід країни
Довкола ллються гори сліз
І ворог в дім наш нині рветься
Щоб задушить людей живих
* * *
Але б які вогні,палкі літали
Яка б та сила зла була
Не спишеш дух ,свободи віри
Спасення: У Христі життя!
* * *
Я посміхнусь сльозами миру
Я приклонюсь до маминих очей
Пролилась кров за мир в країні
Христос гряде святим у своїй силі
* * *
Боже Україну бережи
На все твоя свята я воля
Боже Україну огорни
В твоїх руках є наша доля
* * *
Кажу усім,малим,великим
Убогим,вірним і слабим
Понісся хрест в підніж Голгофи
За те ,щоб жить в Христі віків
* * *
Всміхніться ,та співаймо славно
Христос з отцем уже грядуть
Кому не нам як їх в стрічати
Кому не нам воздати їм хвалу
* * *
Кажу вам всім ,що будем разом
Одним великим полем йти
В любові,мирі,і розраді
За спасом Господом цвісти
* * *
Тобі Вкраїно рідна обіцяю
Твоїй красі доземно приклонюсь
Господь створив тебе на славу
А нас у мирі жить на цій землі
* * *
Бо ж знайте всі народи Божі
Що будем разом всі разом
Єрусалим небесний нас чекає
Невіста слави з Господом царем.