З іменинами, Михасю, ми тебе вітаємо
І вітання теплі щиро посилаємо –
Із Карпат, із Тухлі, родина уся
Хоче привітати свого Михася!
Щастя і здоров'я, успіхів у школі,
Щоб було досягнень – як трави у полі!
Будь слухняним, лагідним, вмій усім прощати,
Тоді люди будуть тебе поважати.
Вічного дитинства, радості, любові,
Щоб були всі друзі щирі і чудові!
Хай завжди сміються твої оченята,
Щоб не засмутили вони маму й тата!
Хай твій шлях життєвий встелять самоцвіти,
Щоби птаха синього ти зумів зустріти!
І тоді це диво-щастя вже не відпусти –
Мрії твої збудуться, досягнеш мети!!!
1998р.