Дозволь мені тихо здрімнути
Заснути на мить у душі
Та полетіти птахом у небо
Радісно,вільно злетіти у вись
* * *
Летіти у вирі наповнених сил
Що тихо зійшли і не вмерли
Що духом святим надійшли
Що славно забились у серце
* * *
Промінням у сонці засяю
Коли рясно цвіт зацвіте
Коли ріки зіллються морями
Коли вітер в лісах загуде
* * *
Цей сон зачарований ,тихий
Мов сад повний щастя та мрій
Мов море глибоке і синє
Мов човен,що в водах один
* * *
В краї зачаровані білі
Де пісня лунає свята
Де сад переповнений квітів
Де щастя де смутку нема