Охопила осінь всю округу
В неповторну мідну жовтизну,
І понесла Барсика по кругу,
Як жених у танці молоду.
Певно, осінь і йому забава -
Цілий день валяється в траві,
То жуків, то мух наздоганяє
У жовтневій тихій метушні.
Навіть дощ йому не перешкода,
Все радіє ніби на весні.
(Може й нам потрібно у негоду
Зберігати радість у душі.)
Енергійний Барсик, мов та куля,
Шаленіє подихом вітрів,
Розкидає листя, ніби шухля,
Але тим він радує усіх.
Та сьогодні в Барсика зажура
Від прощальних криків журавлів,
І від цього осінь так похмуро
Проникає в серце і мені.
Салтан Николай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Взагалі дуже люблю собак. Тут я описав декількох собачок, яких я зустрічав біля свого дому, в парку. І всі вони були особливими, доволі грайливими і енергійними, радісними ... але мені було не дуже радісно, адже вони були бездомними . Хоча у Вінниці є декілька приютів, але не всім вистачає місця. Я от навіть взяв собачку з приюту і він надзвичайний