листя розсипається ненаписаними віршами
розпливається рибами
колами що ніколи не стануть
іншими
дотичними
колами що складаються в краплю
потонулим вугіллям
що ніколи не ... /розігріє/
каміння
без|диханне
риби підпливають цілують його
надкушують "здобич"
що не є нею
ніби дарують часточки себе пузиркового повітря
життя
вміщеного в мікроскопічну повітряну кульку що
ніколи не вибереться з дна
глибоководного
чи ні
?
течія холодна анктартична
нею повільно пливуть мольки
танцюючи мертвий танець
°зимно