Ти не знаєш,як важко мовчати,коли серце шепоче слова.
Ти не знаєш,як важко сміятись,коли слізьми залита душа.
Ти не знаєш,як хочеться іноді пригорнутись до твого плеча.
Ти не знаєш,як терпне у грудях,коли чую я твої слова.
Ти не знаєш,як хочеться бачити твої очі і милі вуста.
Ти не знаєш,як від твоєї байдужості кожну ніч на очах сльоза.