Випали гени з спіралі,
А може й чужий прилип…
Алкоголями гнуться столи –
Воложать очі коралі.
Скільки ж тобі? Шістнадцять?
Яке ж ти дурне дівчатко!
Не кращий юні початок.
Хмеліло б ти краще від танцю.
Навіщо тобі цигарка?
Хочеш дорослою бути?
Круто – це те, що не круто! –
Ти, і без цигарки, гарне.
Кохання – сердець єднання,
Із душею душа рідниться.
Радість двоїться від дрібниці,
Навпіл ділиться біль страждання.
Відшукай половинку долі, -
Іспит цей не відворотний, -
Ззаду, поруч, навпроти –
Впізнавай, поспішай поволі.