Грім з грозою в чорному небі гримить
Серце вогнем в білому тілі горить
Дощ проливний падає на дах
Капають сльози з очей на подушку...
Душа болить і просить благаючи
Коли ж спокій знайду собі я?
Коли ж сонце в небі зійде
Темрява гнітюча назавжди піде?
Але грім триває, серце горить...