В усім твоїм нещасті винна я,
Весь свій сум ти звалюєш на мене.
Кожень день ти думаєш про мене,
Я,здається,вже давно далеко,
Поряд я не буду вже ніколи,
І ніколи поряд не буде тебе.
В всьому твому щасті не моя вина,
Зранку,усмішка моя не будить,
І не любиш ти мої торкання,
І зап'ястки білшь не поцілуєш,
Не торкнешся уст моїх устами,
Погляд не зупиниш на мені.
Все проникло в глиб і у думки,
Я не повернусь уже в минуле,
Так,як осінь скинула листки
Так,і я покину твої руки!
В усім твоїм нещасті винна я,
В усьому твому щасті не моя вина....