Ну хто сказав, що стіл - письмовий?!
Понакидали папірців ...
Я ж говорю вам : стіл КОТОВИЙ!!!
Тож прибирайте олівці!
Який твердий мені матрацик
Поклали серед володінь...
Ой! Розірвали!..Ой! Ще й клаца! ..
А ...ноутбук ...ех, гризти лінь ...
А, може, лапкою ...легенько :
Ну ненавмисно ...вибачай? ..
О ні! Я краще посиденьки
Влаштую на кнопках ...Вмикай!
Диви : утупивсь в казна що те,
І розмовля з собою сам ...
Ей! Чуєш? Хоче ïсти котик!!!
...Ану тебе до пащі псам! ..
Посплю ... Так : голову на штуку,
ОбІймем лапами дроти ,
А хвіст куди? Ага - під руку!
Ну совість май - тут сплять коти!!!
А це що? Миша??? Тьху, зараза!!!
Вже штучну ïжу завели ...
А в пам'яті моïй відразу
Вся живність, що колись ловив ...
Ой! Ой! Зачухалось! ..Ну вибач! ..
Подумаєш - якийсь "деліт "...
Я хочу ïсти! Чуєш? Рибу!
І зачекає нехай світ!!!
Ура-а-а! Таки свого добився!
Ну ...це не риба ...та нехай! ...
Наïвся! Треба тепер вмиться ...
Я тут, скраєчку, не спихай ...
Тепер вмощусь отут зручніше,
Примружу очі ...Ти сиди!!!
Я вже наïвсь! Але пізніше
Мені захочеться води ....
А, стіл письмовий, так коти
Давно навчалися в письмі,
Ось кнопка "А", а ось "деліт"
Натисну лапкою як слід.
А хвостик мишку підштовхне,
Хай не сумує де-не-де,
А якщо їсти не дасиш,
То кнопку "он" натисну вмить.
Образованные нынче коты пошли,однако.
Улыбнулся, очень мыло и с любовью про кота. Спасибо, Любавушка.
Любов Ігнатова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Та розумні - не то слово!!! У мене ще як був старий комп'ютер, то все кіт на системнику спав. Мала жартувала, що раз є мишка у комп'ютера, повинна бути і кішка -для гармонії ..
И главное котик грамотный такой - знает, что это ноутбуком называется , ладно бы токо про мышку Непонятно правда чего он наелся, неужто этой самой мышки? А вообще весело получилось
Любов Ігнатова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Наверное, хозяин сказал , что и как называется ... Да и коты ныне грамотные пошли .Говорю своему : пошли к холодильнику - там рыба, ну он и бежит впереди меня.
И мышку мой кот очень даже любит на зуб пробовать, особенно проводок.
А вообще, спасибо!