...серпень пише любовні листи... але-не - одсилає...)))
такою славною хвилею ліричною вітає Вас ось-ось і осінь... та, власне, осінь...)))
Персей... убив рептилію і врятував Андромеду... сузір"я, туманність Андромеди... що ж - "перспективний" натяк...))) масштабна паралель... і саме головне, що "вбив рептилію" - тут глибоко копнути можна... рептилія - прадавній символ всілякого зла - і розлуки, і печалі в тому числі... Р-розум, рептиліанський тобто,"любить" еманації страждань... Персей - убиває зло... постійно...)))
прекрасний вірш...