Пали мости. Спалюй мою душу.
Купуй якомога більше сірників, запальничок, паперу, бензину. Аби краще горіло. Більше брехні, лукавості, жорстокості – аби палало.
Пали мости. Не бреши про якісь почуття-каяття, кому це потрібно? Просто візьми один сірник і все. Спалах.
Без марних надій. Без пустих слів.
Пам'ятаєш, краще згоріти, ніж згаснути?..