Я принесу тобі вогонь у долонях,
Хочеш?
Візьми, зігрій собі душу.
Відчуй, як він протікає по скронях,
Можеш?
Ти можеш, як хочеш – я мушу.
Я принесу тобі вогонь у долонях,
Боїшся?
Не бійся, візьми, він не обпікає.
Хочеш втечемо шалено на конях,
Згідний?
Туди, де ніхто нізащо не впізнає.
Я покладу тобі вогонь у долоні,
Можна?
Даю обіцянку, він завше зігріє.
І руки, й думки, й серця захололі.
Віриш?
Ти віриш, я знаю, я маю надію.
Візьми вогонь цей у серце.
Прошу!
Він у долонях моїх замерзне.
Його не врятує ні сірка, ні сонце.
Чо́му ж?
Всередині холодно – щезне.