Як хочеться поринуть в майбуття!
Як хочеться дізнатись,чи живемо!
Як хочеться дізнатись,чи любимі,любимі Господом своїм!
Чому на все це відповідь глуха?
Чому не можемо хоча б добра зробить для себе?
Чому життя складається для нас не так,як ми цього хотіли?
О,Господи,якщо Ти чуєш нас,стукіт сердець й моління наше.
О,Господи,якщо Ти бачиш нас,ходу невпевнену й діяння наші,
О,Господи,якщо Ти любиш нас,цих нерозумних діток,що колись
були твоїми...
О,Господи,Ти відведи від нас,цю кару й непрощуння,що висить,
неначе хмара над Землею!
Надмірності,О,Господи,Ти наші нам прости!
О,Господи,Ти нам прости хріхи всі наші!
О,Господи,без Тебе ми і правди не змогли б знайти!
О,Господи,без Тебе ми ходили б у пітьмі!
Ти захисти нас,О, Господи,у лиху годину,годину нашого гріха!
Ти не дозволь нам,О,Господи,у цюю днину,так легко і безпечно
позабуть Твоє Ім"я,О,Господе,Ти наш!
Ти покажи нам День,Ти покажи нам Світло,наш порятунок,
О,Господе,Ти наш!
Ти наверни нас,Ти пригорни нас всіх до Себе,те заблукавше стадо,
той Рід Людський,О,Господе,Ти наш!
Ти відведи для нас життя,прожить його не даром,для нас не даром,
дари ж бо всі для Тебе,О,Господе,Ти наш!
Ти розкажи нам про Любов,Любов Твою,що привела б нас до Життя,
якого не прожить без Неї,без Тебе,
О,Господе,Ти наш!!!
ID:
394510
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 22.01.2013 11:55:48
© дата внесення змiн: 22.01.2013 11:55:48
автор: Ray
Вкажіть причину вашої скарги
|