Ніжки що рівнялись на дубовій бочці
Дуже сексуальні, у нічній сорочці.
Дуже сексуальні, як закрито вії,
І коли вузлами в’язані на шиї.
Ніжки, що робились геть не по шаблону,
Щільно, навіть надто, прикривають лоно.
А коли розлогі – апетитні, дуже!
Тільки не свідомий є до них байдужим.
Ніжки, що не входять у гламурні рамки,
Ніжно обіймають і вночі, і зранку.
Тож, дівочі чари не у рівних ніжках.
А у тім що ніжки виробляють в ліжку.