Пригорни мене ніжно до себе,
Ти ж знаєш як цього чекаю,
Це найбільший дарунок від неба,
Знати, що я тебе палко кохаю.
Подаруй мені ніч незабутню...
Ту ніч, коли станеться диво,
Подаруй мені зірку напутню,
В якій образ твій сяє щасливо...
Не забудь мене, любий, благаю,
Коли з іншою будеш іти!
Я без тебе помру, обіцяю!
Не пізнаю шляхетні світи.
Я не буду принижувать гідність,
Її й так залишилось мало,
Присягаюсь тобі я на вірність,
Хоч кохання твого й не зазнала...