Під одним стягом,
Браття, ми разом
Сила, в нас стигла
В бій за нашу кров!
Серце та душу,
В пекло йти мушу
Скільки жив буду
Я іду на смерть!
Пекло та сморід,
Де смерть – кривавий бруд!
Пекло та сморід,
Де смерть – кривавий бруд!
Честь, відвага
В серці наснага
Біль, ти меньше
Аніж мій вогонь!
Шабля та порох –
Згине мій ворог,
Скільки жив буду
Я дарую смерть!
Пекло та сморід,
Де смерть – кривавий бруд!
Пекло та сморід,
Де смерть – кривавий бруд!
В бій разом підем, нас кличе стяг!
Де похмуре небо рідний дах
Шаблі дасть дорогу рев гармат
Пліч-о-пліч до смерті, рідний брат!
Бруд, кривавий бруд!
Де всі трупи – жертви інтриг
Бруд, кривавий бруд!
Де всі люди просто пішки
Бруд, кривавий бруд!
Де воїн і патріот –
Лише бруд, кривавий бруд!
Гарматне м'ясо, фарш, не більше.
В бій разом підем, нас кличе стяг!
Де похмуре небо рідний дах
Шаблі дасть дорогу рев гармат
Пліч-о-пліч до смерті, рідний брат!