У самотності сотні імен,
І одне забираю собі.
У самотності є аргумент:
Хто для смутку потрібен тобі?
Без дзвінків і побляклих розмов
За мовчання приймаю печаль.
У кохання є тисячі мов,
Лиш одна є у смутку, на жаль.
У самотності сотні облич,
Їй не шкода нам темних плащів.
Я благаю, один лиш позич,
Щоб ніхто зачіпати не смів.