може, ми вже не зустрінемось,
бо доля стерла всі стежки,
і все минуле просто зникло -
у кожного своє життя.
може, ми з тобою зовсім не одне для одного
а ті думки лише наївні мрії,
й повинні бути з іншими
наче нічого й не було.
може, нам тепер треба
при зустрічі відвертати очі,
а потім йти, ковтаючи сльози
і намагатися заспокоїти шалене серцебиття
може, лежачи на ліжку,
нам дано лише згадувати,
згадувати і, захлинаючись сльозами,
ненавидіти свою тупість
і відчуваючи біль у грудях,
намагатися заглушити його,
щоб не стало нестерпно боляче,
щоб не почати кричати від безсилля
може ми не одне для одного...