Я жити змучився уже на світі,
Так тоскно, млосно нині на душі,
Повсюди каверзності дикі сіті,
Повсюди біль і довгі спориші.
Я жити змучився уже на світі -
Так холодно навколо рідних стін,
А вороги, дикунством змученим налиті,
Постійно накликають зняти лінь.
Я жити змучився уже на світі -
Брехня вже полонила береги,
Підступністю земля уже залита,
А вороги в нас скрізь - повсюди вороги.
Я жити змучився уже на світі,
Коли нарешті стане мій кінець!
Я жити змучився уже на світі...
Коли нарешті зніму цей вінець...
04.03.2012 року Львів
"Якщо у кого серце не з льодини-
Розп"яття - доля кожної людини" Л.Костенко
Такий настрій у кожного буває. Головне пам"ятати, що це тільки полоска. Наступна полоска буде білою.
hronik відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Хроніку! що за апатія до життя?! У всьому напевно винен проклятущий весняний авітаміноз! Вірю, буває таке. Але треба жити далі!!! Ти молодий, талановитий! Подумай скільки ти ще можеш зробити!
hronik відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00