1 куплет
Пройшло сім років від революції
Люди мінялись як закони в конституції
Марні петиції про владу коаліції
Чесність правда в нас час у клітці вже
А де ж обіцянки що жити стане краще
Життя погіршується з кожним роком все важче
Це є не жарти а гірка правда
Не вже наші пращури старались марно
Терпіли гніт від деспотів біль не реальний
Робили героїчні вчинки можливо повчальні
Тепер політики хочуть все розломити
Вести в державну мову сусідів іменитих
Але це зайве не в те вкладаем сили
Скоро вже газ для нас розсіється сивим димом
Пора повстати не слід чекати дива
Серце правління холодне як крига
І наше прагнення до перемоги це не дивно
Дух наш не зламний ось в чому сила
ПРИСПІВ
Нам слід збагнути
Те що і сліпий побаче
Ті хто закрили очі не хай заплачуть
Це їх не вдачі а наші ще попереду
Будуєм не зламну державу н7а папері лиш
Ось на дворі 2012 тий
А ми і досі рахуємо десятками
Те що заробили кровю і потом
Вони ще нарікають подякуйте за роботу
Велика банкнота нам і не снилась
Що будемо робити через рік просити милість
До чого дожились в країні незалежній
Нам тільки 20 років а народ уже збентежений
Де справедливість де ж вона
І злим вчинкам є грані
Всьому є межа
Куди ми йдемо
Та туди де темно
Ховаємось за тінями не тихо а відверто
Із памяті стерто губкою добра
І білосніжна доля та ні це не моя
Терниста і тяжка для нашого народу
Від тих років і до сьогодні каламутим воду