Хто забув рідний народ
Тому добра немає
Ти слухаєш чужий звук нот
Та дурно час лиш гаєш
Відкриєш серце все одно
Й вода камінь точе
Якщо впадеш на саме дно
Піднімешся якщо захочеш
Запалиш іскру у собі
Холодний лід розтопиш
Червоним днем в календарі
Позначиш всі безсонні ночі
Й літопис память про роки
Ти забереш на віки
Колись він буде вірний друг
Або душевні ліки
Та все це лише нарікання
Проте що ти є Українець
Потрібно лиш одне бажання
Не злоба жадібність чи підлість
Ганяйся вічно за скарбами
Та серце проситься до дому
Сумує і за поглядами мами
І з капіталом ти не підеш на діброву
Можливо ти щось маєш проти
І скажеш самі вині в цьому
Бо слухаєш чужого гімну ноти
Й роками вже не бачив свого дому