Лютнева ніч частує білим снігом,
Немов фатою, землю замело,
Біліє все, а за шибками вікон,
Здається світ неначе у кіно.
Неначе у різдвянім, теплім фільмі,
Де всі дива реальні і близькі,
Де всі хороші й трошечки наївні,
І навіть злодії нікчемні та смішні.
Снігом укрите все, що є навколо,
Світ обіймає біла пелена,
І ми прекрасні, ми такі чудові,
У серці, в задумах,- сповна.
Лютнева ніч частує білим снігом,
А ми нажаль не в фільмі,- у вікні
І всі дива втекли кудись із вітром
А злодії і хитрі і сумні.