Пора великодушшя! Гости, душе, гости!
Усіх, кого зустріла. Усіх, з ким поряд ти.
Властива Новоріччю уважність не мина,
Лишень прогрес торкнувся без вийнятку пера.
Фужер тепер лівшує, за праву боротьба:
Між телефоном й «мишею» - така тепер доба:
Забрало павутиння в невидимі світи
Не ріки – водоспади мистецької краси.
Щодень – нові творіння, мереживо життя,
Кохання величаве і драма зазвичай,
Поетика свободи і гіркоти доби
Природи рідна мама, родинні береги..
Усе сповила мова - комірчина снаги.
Та чи читають вдома усі оці плоди?
Бажання нам, поети, і щире й надпросте:
Читацької уваги – потреби понад все,
Пишімо не п’ятіркам – хай буде добре три,
Яке потугу має потішити й спасти.
Хай твори чистосердні - з любові й простоти
Блукають поміж люди – бунтують до краси.
Хай спрага не вщухає оздобити перо,
Бо мова наша має безмежності крило.
Летіть! Світіть словами! І пророкуймо зміст:
Хай буде поетичним щасливий Новий рік!
Хай колядує слово з душі і для душі
Народжуймося з Богом і Ним себе святім.
Родино поетична – посестро дорога,
Я дякую, що з вами всвятковую слова.
Що пропагую справжність, щодня учуся в вас.
Що Ви є - моє Cвято! Із Новим роком нас!
З сердечними вітаннями Оксана Пронюк
Тост:
Кожен день – новий рік твого лету!
З новорічним віршем, що зримує життя,
І оздобить красою і змістом,
Хай любов і добро розцвітає в рядках,
І свободи епітети віщі.
Правдолюбне перо хай ґаздує щодня
Присмаковує хлібом насущним,
Світанкові вуста й благовістна зоря
Хай проймають закохані вірші.
Я вітаю цей страт, провокую цей гарт,
Для активності й творчого лету,
Хай живе боротьба – хай святиться снага!
За повагу! Любов! За поета!
Оксана Пронюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, дорога КОНСУЕЛО! Приймаю як добрий аванс Ваші слова - себто гайда до праці!
Щасливого Новоріччя, воїстино духовного Різдва і багатих плодів від святкування