Хотів для своїх рідних щастя,
Хотів, щоб голод не чіпав,
Щоб втихли політичні страсті,
Щоб стрій насильницький пропав.
Він впертим був і просто чесним.
В куточку правду не шептав,
А знав, що треба її нести
Із шумом до читацьких лав
Смертельно хворим в свому ліжку
Редагував диявольський роман
Хоч знав - не пропускають книжку.
Фантастику і правду - не обман.
А знаєш, що за слово мовив
Митець у смерті переддень?
Почула жінка чітко: "Больно."
Помер, та слава не помре.
Він мусить знати на тім світі,
Що праця була не дарма
Нехай йому там сонце світить.
Надіюсь, болю там нема.
28.11.11
Неочікувала про Булгакова щонині пишуть...
І - читають.СПасибі за коментар. Я - певно знайшла про засудження гріха. Але, як цим користуватись? Кажуть -Цить! Закрий рота.Ти не маєш ніяких прав- нікому і- ні про що...
Jonny Evilko відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00