1.
перламутролетальність покинутих мушель
берегопіщаний рух човночасу
розчавлені паводком суші на суші
на острові штучному охуємаси
неначе медузи слизькі і холодні
тіло до тіла ковзАнотертям
такі навіжЕні проникні голодні
тепер зимноводні м’язотіла
жИли до шторму у піплмешкАнях
що схожі на рифи містоморів
були залежними мрієкоханням
не помічаючи маякоднів…
2.
в палубоднЯх приголомшливих люках
виднівсь хеппіенд про марієхуан
в траллеротріллери застрягаючі глюки
ловив на планктон традиційно жуан
а в чому тут фіш(ка)та ніби немає...
усе аш два о та ще - натрій хлор
ще кажуть вода усе пам'ятає
в неї більше не вступиш once more