Не скажу жодного слова,
Буду мовчати до скону.
Я зовсім не нова,
Поставлю кому,
Це все без тями,
Немає смислу,
Вже до без тями,
Тиша повисла.
Виблюю радість,
Вона не потрібна,
За нею я мала,
Така не помітна.
Вимкни телевізор.
Зроби голосніше.
Співай зі мною тишу,
Давай сміливіше!
Будь справжнім!
Хочеш плач, а хочеш смійся,
Я люблю тебе таким, яким ти є!
Можливо ти не красунчик,
І не дуже розумний,
Але коли ти всміхаєшся,
Я помираю від щастя!