Розсіялась осіння непогода,
І вечір у промінні потонув.
Від слякоті звільнилася природа,
А листопад у літо повернув.
Ще вчора вітер шаленів від злості:
Жбурляв листки в засмучене лице.
Стосунки, що були такі непрості,
Розтанули у просторі уже.
Із шовку зіткана осіння тепла ніч,
Крильми припала до мого вікна.
А я біжу думками босоніж
У край, де пахне квітами весна.
В моїх думках ти свіжий літній ранок.
І промінь, що освячує блакить.
І спів птахів, пролитий в спозаранок,
Що робить неповторною цю мить.
Несу тобі неспалені НАДІЇ
І вогник сподівань, що ще горить.
І вірю, що здійсняться мої мрії:
Любов"ю твою душу напоїть...
Надежда, замечатеьный стих!Не перестаю удивляться тому, как вы чувствуете природу, а она для любви лучшее украшение!Уже стало привычным любовь одевать в бытовые одежды, у вас нет такой банальности.
Н-А-Д-І-Я відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00