І буде дощ…нарешті буде дощ!
Спекотну смугу днів розвіють краплі
До ягідних суцвіть – сердець потрапить
Цілющий дощ…такий жаданий дощ!
Розчинить сонце вітру передзвін
Початок літа – трав’яний бешкетник
Хлопчисько у квітковому кашкеті,
Що мчить полями хмарам навздогін
Стрибає до схід сонця через ліс
Зірки сміються, місяць у долоні,
Проллється дощ на спеку днів червону,
Щоб той хлопчисько Літом став, підріс..