Наче незалежна і вільна країна,
І начебто все в неї є,
Але як маленька дитина -
Знайти місце не може своє.
Вагається, не знає, що робити.
Куди подітись їй?
Кому, що, як? І взагалі чи треба говорити?
А може шлях обрати свй?
По своїй дорозі йти тільки вперед.
Не танцювати під дудки інших країн.
А створити свій власний балет.
І не перед ким не згинати колін.
Так! Шлях буде жертовним,
Але вона не пожалкує про це.
Хай він буде нелегким і довгим.
Проте щаслива буде вона. Це головне!