В вікно стукіт осіннього дощу,
Мене розбудить.
Вийду на вулицю без плащу,
Нехай менене остудить.
Зварю собі горнятко кави,
І в небо дивитись буду довго.
А в голові мов потоки лави,
Думки будуть линуть про когось.
Але вже не зможу згадати,
Що ті думки саме про тебе,
Що ще тут додавати -
Я тебе вийняв із себе.
Я забув тебе і слова,
Що говорила мені.
Тепер вільна моя голова.
Бажаю щастя тобі.
Пепсімен мені сподобалось. Лише дуже важко читати, слова скачуть. Я хочу тобі порадити, як "на мою думку" буде краще, а ти може собі подивишся і щось візьмеш з цього.
В вікно стукіт осіннього дощу,
Мене розбудить.
Вийду на вулицю без плащу,
Нехай остудить.
Варю собі горнятко кави,
У небо дивлюсь довго.
А в голові потоки лави,
Думки линуть про кого?.
Я вже не можу згадати,
Що думи ті про тебе.
Що ще тут додавати,
Я вийняв тебе із себе.
Я забув тебе і слова,
Що говорила, ти, мені.
Вільна тепер голова.
Бажаю щастя тобі.
Пепсімен відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
мені сподобалась ваша інтерпритація)) так значно краще)