Душа - це вічність,це краса,
В душі і радість,і печаль,
Душа - це ти,а ти вона,
Вона мовчить...
Вона вмира...
Чи може знову ожива?
Це таємниця...це безмежність,
Вона все знає,а іноді і відчуває,
Душа - це ти,а ти вона...
Вона все бачить й розуміє...
Твоє життя...не легке,знає,
Але змінити не зуміє.Твоєї долі,
Це безмежність...
Не бійся правди - це життя...
Його не кожен зрозуміє..
Цей світ, який вже помира...
Залишиться лише душа...єдина!
Вона, як час - незмінна...
Час плине, а вона одна,однісінька,єдина...
Лиш пам"ятай - Вона - це ти,а ти вона!!!
І бійся душу відкривать,
А як відкриєш - то навік...
Душа помре, і все завмре навіки!!!