Доброго дня, шановний дільничий інспектор Жабренко! Мабуть, пам*ятаєте, як ми з Вами познайомились позаминулого року. Хотів би привітати з одним з Ваших свят, але мій лист вже весняний.Тим більш, в цей день відбулася неприємна подія. Тільки тепер прочитав, що 23 лютого на вулиці Фрунзе спалахнув трамвай. Я чув, що Ви працюєте особисто з так званою " Справою трамваїв". Ця новина завсім не прив*язана до події 24 лютого, коли було оприлюднене , зокрема в інеті, висновки фізика Лучіо Россі про те, що людський фактор став причиною постійних мікроаварій у БАК. Ви цікавились коллайдером, і питання , які Ви задавали під час нашого знайомства охарактерізували Вас, як обізнану і освічену людину. Бажаю подальших успіхів у вірішенні теореми Ферма.
Так ось, про коллайдер, перепрошую.( а також перепрошую за , можливо, не завсім грамотну українську, але хотів Вам зробити приємне). Зовсім несерйозно було встановити датчики, що слідкують за перегрівом контактів , саме після аварії, а не до того. Не розважливо застосування сплаву срібла з свинцем для запаювання контактів, які з міді. При підвищенні температур кожний метал має свою точку плавлення, що приводить до несинхронності в роботі установки на мікрорівні. Передбачити це може будь-який студент фізичного факультету, але цей сплав був нав*язаний попри все. Іншими словами, недбалий вибір сплаву для мідних контактів привів до тисячі поломок на всіх рівнях. Деякі коллеги вважають, що заважати праці коллайдера можуть вчені з майбутнього часу для запобігання великої катастрофи, що має відбутися у зв*язку з функціюванням цього найбільшого у світі,на наш час, прискорювача елементарних часточок.
Припускаю, що Ви любите бублики, тому висилаю Вам пасхальний рецепт "Бублики домашние" уже на русском языке. Мне так проще:
Ингредиенты:Молоко ... 220 мл
Сливочное масло ... 50 г
Сахар ... 25 г
Яйцо ... 1 шт.
Мука ... 400 г
Молоко ... 2 ст.л.
Сухие дрожжи ... 2 ч.л.
Соль ... щепотка
Кунжут ... по вкусу
1.Закипевшее молоко снимите с огня, добавьте сахар и масло. Когда смесь станет тёплой, всыпьте дрожжи и оставьте в тёплом месте на 15-20 минут. После добавьте соль, муку, белок, замесите мягкое тесто. Переложите тесто на поверхность и месите до однородности и эластичности. Вновь положите тесто в миску в тёплое место, накрыв полотенцем, на час.
2.Потом обомните тесто до прежних размеров и поделите на 17 кусочков, раскараскатайте каждый в колбаску и сверните колечком.
3.Вскипятите воду, опускайте каждый бублик на 10-15 секунд (они при этом моментально всплывают и их легко доставать), выложите бублики на противень (выстеленный пергаментом и смазанный маслом), смажьте желтком и посыпьте кунжутом.
4.Запеките бублики в предварительно нагретой до 200˚С духовке примерно минуть 15-20.
Всего найкращого. Ваш люб*язний друг профессор Шмеллер.
ID:
180729
Рубрика: Проза
дата надходження: 30.03.2010 15:29:12
© дата внесення змiн: 30.03.2010 15:29:12
автор: Солєтта
Вкажіть причину вашої скарги
|