Ти співаешь свою пісню,
Десь у файному гаю,
Тихо тихо моя мила,
Я до тебе підійду,
І підхожу я до тебе,
І тебе я обійму,
Я дивлюсь на тебе мило,
Тільки я тебе люблю,
Ти співаешь,дуже гарно,
Голос в тебе так дзвенить,
І дивлюсь на тебе мило,
Сердце в мене так болить,
І іду з тобою разом,
І дивлюсь на тебе я,
Хочу тебе цілувати,
Адже ти така близька,
Мила моя,ти так гарна,
І п'янкі твой вуста,
Я тебе кохаю щиро,
Ти мені така близька...