Листопаду багрянці горять, горять, горять
І в прощальному танці летять, летять, летять
Вже про бабине літо забудь, забудь, забудь
І теплом не зігріти... але не в тому суть
///
Відлетіли із краю птахи, птахи, птахи
І кругом розмокають шляхи, шляхи, шляхи
І метуть небо мітли тополь, тополь, тополь
А у місті розквітли мільйони парасоль
///
Попливли сірі хмари на схід, на схід, на схід
І вітрів люті чвари услід, услід, услід
Осінь вкрай вередлива, — терплю, терплю, терплю
То сумна, то грайлива... а я таку люблю !