словами гратись - не вбивати,
фантазія на мить не спить,
і кров у жилах розминати
та й серце навіть не болить!
в слова "люблю", в слова "кохаю",
"твоя", "ти мій", "сумую я"
я вкласти файл "СЕНС" забуваю,
бо ж ти прийняв всі правила!
чітких стратегій не існує
інструкцій теж нема на жаль,
ідеї гри весь час вирують,
не маєш права на печаль!