Порожня кімната..запах..волосся,
вирує в повітрі присутність твоя.
І очі смарагдові, ямки...усмішка,
На тілі твоєму футболка моя.
Підкреслює стан, трішки видно сідниці
Ще зовсім недавно торкався їх я
самотність, та острах, легка бентежність
Миттєво посилює мої почуття
Невтомно і довго, я згадую ночі
У них поринали обидвоє сповна
у важкому диханні, в обіймах кохались
Хвилини спливали, та плину часу нема
Ми вміли мовчати, сміятись, радіти
Та завжти прощання це якась пустота
Зустрінемось вдруге і втретє і знову
Бо зустріч з тобою це вимір в інше життя